Varmt välkommen till STHLM Organic SkinCare!

Jag heter Julia Juliusson och är Diplomerad Ekologisk Hud- och Chiromassageterapeut, Medicinsk Aromaterapeut, Lymfmassör och Diplomerad inom Basmedicin.

Naturlig föryngring, skönhet, hälsa och välbefinnande har alltid varit ett stort intresse för mig. Det känns därför så bra att jag hittat rätt i mitt yrkesval och jag vill att du skall trivas, må bra och känna harmoni när du är hos mig.

Jag skapar ”skräddarsydda” behandlingar utifrån det som är bäst för just dig och din hud.
Varje människa är unik och därför blir varje persons behandling unik.

Att arbeta med produkter som är miljövänliga och utan tvivelaktiga ingredienser är viktigt för mig. Alla produkter som jag använder i mina behandlingar är av högsta kvalitet och ger bäst resultat oberoende av hudtyp och ålder.

Ekologisk skönhet ger ökat välbefinnande och bättre livskvalitet.

Julia Juliusson

Julia Juliusson

  KONTAKT

  Stockholm Organic SkinCare
  E-post: info@organicskincare.se
  Telefon: 070-297 46 33
  Kästavägen 4B,
  14132 Huddinge