STHML Organic Skincare

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Klassisk ansiktsbehandling med skonsam djuprengöring, peeling, portömning och massage av ansikte och dekolletage. Samtidigt behandlas huvud och armar. Vi gör ansiktsmask och använder serum och kräm/olja. Behandlingen anpassas individuellt efter din hud och behov efter att vi gjort hudanalys.
60 min, pris: 695 kr

STHLM Organic Skincare

AHA BEHANDLING

En behandling med AHA-syror som passar alla hudtyper. Behandlingen fräschar upp huden, motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer. Behandlingen stärker collagenfibrerna i huden och hjälper till att minska åldersfläckar, rynkor och ärr. Rekommenderas med fördel att göras som en kur på 5 gånger. 30 min, pris: 425 kr

PURE CELL TREATMENT

Världsunik, helt naturlig ansiktsbehandling med levande stamceller!
En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med dubbel rengöring, hudanalys, peeling, handmassage och ansiktsmask med levande celler från rosenrot följt av en lyftande djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, kräm och ansiktsbalm.

I behandlingen används levande stamceller från rosenrot som arbetar med din hy utifrån dess behov. Stamcellerna har reparerande, uppbyggande och anti-age effekt på huden. Behandlingen anpassas till alla olika hudtyper och hudtillstånd som tex acne, rosacea samt mogen hy. Ansikte, decoltage samt händer och underarmar behandlas. 75 min, pris: 1495 kr.