CHIROMASSAGE IQ ANSIKTE

Chiromassage har utvecklats av den spanske professorn Enrique C. Garcia i 1988. Denna massage-teknik bygger på terapeutens anatomiska kunskap om musklernas egenskaper, det vaskulära systemet och om de fasciala spänningarna. (Chiro betyder hand på latin)

De särdrag Chiromassagen har är att den verkar:

• Estetiskt (modellerar ansiktskonturen, reducerar rynkor och svullnader, ansiktsdeformation, spindelvener, samt förbättrar hudens elasticitet, färg och struktur, ger ansiktet ett tydligt, synbart lyft och föryngrar utseendet märkbart)
• Avslappnande (lindrar stress, kronisk trötthet, ångest och depression)
• Terapeutisk (återställer efter estetiska operationer, hjälper mot neuralgibesvär och huvudvärk)

Chiromassage ger terapeuten en unik möjlighet att skapa och modifiera massageordningen individuellt med hänsyn till det identifierade problemet, åldringsstadiet och funktionerna i ansiktets och halsens anatomiska åldrande.

Chiromassage görs till 70% i kontinuerlig rörelse, samt består av ett flertal tekniker. När jag arbetar med dig kommer jag att välja den teknik som kommer att ge den största effekten för att lösa just ditt behov. Beroende på om det är att minska djupet i ansiktsrynkor eller att lyfta ansiktets mjuka vävnader eller att förbättra ansiktslinjen eller att höja ögonbrynen eller att minska svullnaden etc.

Mina händer utför inte bara massagerörelser, utan känner samtligt på vävnadens respons, vilket är viktigt för att uppnå ett bra resultat. Du kommer att känna skillnad redan vid den första behandlingen!

Chiromassage är oumbärlig för vården av ditt ansikte om du är inte nöjd med tillståndet av din hud och ditt ansikte, och om du vill avstå radikala kirurgiska ingrepp och injektionsskönhet. Många människor föredrar Chiromassage istället för dessa, eftersom det är ett utmärkt alternativ.

Hjärtligt Välkommen!